Webáruház

A Bambolina balerina baba megtanítja táncolni a csemetét

Bambolina balerina baba

Minden gyermekkor a világ felfedezéséről és az önfeledt szórakozásról szól. Sok kislány érdeklődik például a balerina iránt, mert a tánc és a zene szépsége lenyűgözi őket. A Bambolina balerina baba szintén elvarázsolja a csemetéket, hiszen nemcsak gyönyörű, hanem még játszani is lehet vele.

Bármikor imitálni lehet a segítségével egy teljes koreográfiát, amit természetesen a gyerkőc talál ki. Arról nem is beszélve, hogy képes magyarul beszélni, amit mindössze 2 elem visz végbe. A csomagolás ezt már tartalmazza, ezért mindössze cserére lesz szükség a későbbiekben.

Azt is meg kell említeni, hogy a Bambolina balerina baba 8 klasszikus zenét tud lejátszani, amelyek közül választani lehet. Egyszerre táncolhat a lurkó és a baba a zenére, értelemszerűen kecsesen, mint a valódi balerinák. A termék 40 centiméter magas, ezért az nem nevezhető éppen aprónak.

Valamint gyönyörű szőke haja van, amit bármikor lehet fésülni, hiszen a megjelenése is fontos a táncosnak. Bambolina balerina baba képes megmutatni az alapvető balett lépéseket, amelyeket idővel a játszótársa is megtanulhat. Ami hatalmas előnynek számít, az a doboznak a tartalma, ami egy útmutatót is tartalmaz.

Ezt pedig nem lehet elmondani bármilyen játékra, ezért ez a termék egyedinek számít. A Bambolina balerina baba dobozában megtalálja az útmutatót az első balett lépésekhez. Ezeket a gyerkőc könnyedén elsajátíthatja a baba segítségével. A későbbiekben, amennyiben a szülők úgy látják, hogy megvan a tehetség és a motiváció is, akkor még táncfolyamra is beírathatják.