Szolgáltatás

Bármikor a rendelkezésére áll a budapesti sírköves

Sírkőkészítés Budapesten

Ezekben a nehéz percekben csak méltó hallgatással és kellő szakmai odaadással tudjuk az együttérzésünket kifejezni. A budapesti sírköves szakmai felkészültségével és hozzáállásával teszi könnyebbé Önnek és családjának a megfelelő sírkő kiválasztását, valamint annak kivitelezését.

A többéves múlt, a szakmai alázat és segítőkészség fémjelzi munkáját, legyen az sírkő vagy emléktábla készítése, esetleg egyedi síremlék és kőfaragás.

Mindegy, hogy milyen elképzeléseik vannak, mert gránitból, márványból, mészkőből és műkőből egyaránt megvalósítóak az elképzelések. Többek között választhatnak az egyszemélyes sírkő vagy a kétszemélyes kripta közül.

A családi és az urna kripta is méltó békét, emléket hordozhatnak magukban, ha arra esne a választása a kedves hozzátartozóknak. Bátran ki kell kérni a szakemberek segítségét és véleményét, akik segítőkészen állnak mindenki rendelkezésre, akár a szín, akár forma vagy a minta kiválasztásáról legyen szó. Hívja bizalommal a budapesti sírköves telefonszámát, leegyszerűsítve a temetkezés ügyeit.