jó párt
Szolgáltatás

Pécsen sem egyszerűbb a társkeresés

A parom.hu egy társkereső oldal egyedülálló férfiaknak és nőknek, akik partnert keresnek a családalapításhoz. Az oldal célja, hogy a lehető legegyszerűbbé és legkényelmesebbé tegye a magányos emberek kommunikációját és ismerkedését, az internet egyedülálló képességeinek köszönhetően. Sok minden miatt nehéz a mai világban jó párt találni. Mi segítünk optimalizálni a keresést és megtalálni azt a személyt, akire szükséged van. Jelentősen egyszerűsíti a keresést az a tény, hogy csak a komoly ismerősökre kell összpontosítanod.

Oldalunk egy zárt közeg, így az ott megjelenő adatokhoz csak a regisztrált webhely tagjai férhetnek hozzá. Ezáltal a fényképeid és személyes adataid védve vannak a keresőmotoroktól, még a Google-tól is. A regisztráció és a Veled kapcsolatos információk közzététele az oldalon meglehetősen egyszerű és ingyenes. Írj magadról néhány mondatot kötetlen formában és válaszolj néhány kérdésre, amelyek segítenek a többi tagnak Rád találni az oldalon!

Természetesen bármikor frissítheted a profilodat vagy véglegesen törölheted is azt. A parom.hu arra törekszik, hogy jelentősen egyszerűsítse a tagok kommunikációját a webhelyen. Minden regisztrált felhasználó személyes e-mail címmel rendelkezik, így leveleket küldhetsz és fogadhatsz közvetlenül a hagyományos levelező programodon keresztül. A weboldal zárt társkereső klubként lett kialakítva, aminek a tagjai ezáltal nagyobb bizalmat táplálhatnak egymás iránt. Ennek lehetővé tétele érdekében, a regisztrációkor a valós kapcsolattartási adataidat kell megadod.

Ez az információ szigorúan bizalmas, de ellenőrzésre kerül. Ez lehetővé teszi, hogy korlátozzuk azoknak a résztvevőknek a hozzáférését a webhelyhez, akik nyilvánvalóan megsértik a weboldal szabályait vagy más tagok jogait. Ezen kívül, más mechanizmusokat is alkalmazunk a felhasználók egyéb csalási kísérleteinek felderítésére. A parom.hu fizetős és ingyenes szolgáltatásokat is nyújt. Regisztrálj a webhelyen, szerkeszd meg a profilodat, tekintsd meg a többi tag profilját és keress rájuk teljesen ingyen!