Egészség

Vegye saját kézbe életét az indol 3 karbinollal!

indol-3_karbinolVannak helyzetek, amikor sürgős tennünk valamit, mert szorít az idő. Egy súlyos betegség felbukkanása ilyen helyzet. Akár ilyen nehéz helyzetekben is helytáll az indol 3 karbinol kapszula, mert hatóanyaga képes arra, hogy megállítsa a daganatos betegségek fejlődését. Ez a hatóanyag megtalálható a természetben is, a keresztesvirágúak nagy mennyiségben tartalmazzák, például a káposztafélékben, karfiolban, brokkoliban megtalálható az indol 3 karbinol. Mivel nagyban hozzájárul a sejtek egészséges működéséhez, ezért megelőzés céljából is használható.

Támogatja a szervezetet a hormonális egyensúly visszaállításában és megtartásában. Gyakori jelenség, hogy idősebb korra ösztrogéndominancia jelentkezik, ami veszélyekkel jár. Ennek hosszabb időn át való fennállása daganatos betegségeket idézhet elő. De ha már nem sikerült megelőzni a bajt, akkor sem szabad elkeseredni, mert a tudományos kutatásoknak köszönhetően egyre jobban körvonalazódik, hogy milyen tényezők bizonyulnak hatékonynak a betegség leküzdésében.

Az indol 3 karbinol olyan összetevő, amely képes arra, hogy megállítsa a bajt. Ha Önnek miómája van, vagy humán papillomavírusos fertőzése, gyomordaganata, vastagbéldaganata, akkor érdemes fontolóra venni, hogy a terápiás kezelésekkel együtt milyen előnye lenne az indol 3 karbinol párhuzamos használatának. Természetes úton nehezen tudná megvalósítani, hogy annyi zöldséget egyen a keresztesvirágúakból, ami fedezni tudja a napi adagot. Persze jó, ha odafigyelünk táplálkozásunkra, főleg akkor, amikor betegek vagyunk.

Súlyosabb betegség esetén pedig kulcsfontosságú is egyben. Azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy lehetetlenség mindennap olyan nagy mennyiségű friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, ami elegendő hatóanyagot juttat szervezetünkbe. Az indol 3 karbinol komplex azért készült, hogy egy tabletta tartalmazza mindazt, amire aznap szüksége van. A tudomány nem mentheti meg életünket, de hozzájárulhat meghosszabbításához. A táplálkozásunkat nem tudja helyettesíteni, de kiegészíteni igen.