Szolgáltatás

Bolhairtással biztosítsa házi kedvence nyugalmát!

Bolhairtás 
Bolhairtás

A házi kedvencek sok örömet hozhatnak a családba. Vannak, akik terápiás hatásuk miatt tartanak macskát vagy kutyát. Akinek vannak ilyen állatai, annak előbb-utóbb gondolnia kell arra, hogy a bolhairtás milyen formáját válassza, a bolhamentes élet érdekében.

Sajnos minden háziállat szembe kell nézzen a bolhák sokaságával, ami sok kellemetlenséget tud okozni. Ezen kívül pedig, ha a lakásban élnek vagy gyakran nyernek bebocsátást oda, akkor hamar az egész élettér tele lesz bolhákkal.

A petéiket elszórják a padlón és mire észbe kapna, addigra már el is szaporodtak. Ezért a bolhairtást az állatok kezelésénél kell megkezdeni, amire különféle módszerek vannak, a lényeg, hogy hatásos legyen. Érdemes az egész lakásra kiterjeszteni, hogy ne okozzanak bosszúságot a bolhacsípések.

Némely esetben elég a padló forró vízzel való felmosása, aminek hatására elpusztulnak. A nagyon kifejlett, szívósabb állatok eltűntetése már sokkal nehezebb, ott a bolhairtás vegyszerek segítségével valósítható meg hatékonyan.