infraszauna
Szolgáltatás

Tudjunk meg többet az infraszauna működéséről!

Izzadjuk ki magunkból a nem kívánatos méreganyagokat és töltődjünk fel tiszta, pozitív energiákkal! Ehhez elengedhetetlen eszköz egy infraszauna, ami egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt vált olyan népszerűvé. A működéséhez szükséges infravörös sugarak 2-25 mikrométeres hullámhosszon bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, ahol elkezdődik egy tisztulási és sejtregenerálódási folyamat.

Miközben kényelmesen üldögélünk az infraszaunában, testünk próbálja az infrasugarak által termelt hőt elvezetni, ezért folyamatosan izzadunk. Ennek a 70-80%-a víz, a többi pedig méreganyag, salakanyag. Képzeljük csak el, hogy milyen hatással van mindez a bőrünkre és az egész szervezetünkre!

Megújul a testünk, megszépül a bőrünk, erősödik az immunrendszerünk. Mivel ezeket a típusú szaunákat maximum 60 C fokra melegítik, így kevésbé terhelik meg a szervezetet és akár naponta is használhatóak. Az infraszauna sportolóknak is rendkívül hasznos, mert jól bemelegíthetőek és gyógyíthatóak vele az izmok, valamint csökkenthető az izomláz.