tricikli
Vásárlás

Triciklivel a kellemes nyári pillanatokért

Szeretne szórakoztató nyári vakációt szerezni a gyermekének? Szerezzen be neki egy szép tricikli modellt a globhome.hu online áruházból! Az üzletben különféle háromkerekűek találhatóak, változatos kivitelben, mintákkal, méretekben és színekben. A termékek erősek és stabilak, mert tartós anyagokból készült acélszerkezetekkel rendelkeznek.

Könnyen és gyorsan összecsukhatóak, ennek köszönhetően rendkívül kompakt a tárolásuk és a hordozásuk Az ülésük 360 fokban elfordítható, a magasságuk könnyen állítható és kényelmes háttámlával rendelkeznek. A triciklik többféle hasznos funkcióval vannak ellátva. Kényelmes fogantyúkkal vannak felszerelve, amelyekkel beállító és irányítható az első kerekek mozgásiránya.

Egyes modellek összecsukható napellenzővel és lábtartóval is rendelkeznek, amelyekhez kényelmes táskák, különféle funkciójú lámpák, kosár, műanyag pohár- vagy üvegtartó és biztonsági övek társulnak. Ez utóbbiaknak köszönhetően a triciklik maximális biztonságot és védelmet nyújtanak a balesetek ellen.