hátsó ülésvédő huzat kutyáknak
Webáruház

Hátsó ülésvédő huzat kutyáknak hosszabb távokra is

A kirándulás úgy az igazi, ha a család minden tagja részt vesz benne, még a négylábú is. Persze az ilyen kiruccanások nyomai nem kell megmutatkozzanak az autó kárpitján. A hátsó ülésvédő huzat kutyáknak sokkal kellemesebbé és egyszerűbbé teszi a kutyás autózásokat hosszabb távokon is.

Szerencsére egy ilyen textil itthon is beszerezhető, mégpedig a petsker.hu webáruházban, ahol többek között ez a rendkívül praktikus termék is egyszerűen megrendelhető. A rögzíthető, csúszásmentes hátsó ülésvédő huzat kutyáknak nemcsak az autó tisztaságára vigyáz, hanem az eb komfortos utazását is biztosítja. Ennek anyaga ugyanis kellemes, erős és még vízálló is.

A felülete vastag, vízálló és normál körülmények mellett kaparásálló szövete 2 rétegű, közé pedig extra töltelék is került. A hátsó ülésvédő huzat kutyáknak nem nyúlik, nem szakad, nem akad bele a kutya körme. Mondhatni kötelező kiegészítője egy tiszta és ápolt autónak. A megvásárlásakor mindössze csak a méretre kell odafigyelni, hogy az semmiképpen ne legyen túl kicsi.