aviva torna
Szolgáltatás

Tényleg érdemes férfiként is próbálkozni az Aviva torna gyakorlatokkal?

A férfiak több nézőpontból is egyszerűbbek a nőknél, viszont ezzel nincs semmi probléma, hiszen ez a természet rendje. Manapság azonban megfigyelhető egy bizonyos tendencia, miszerint az erősebb nem tagjai kipróbálnak különféle nem éppen férfiasnak mondható dolgokat, mint például az Aviva Gabriella Steiner által kifejlesztett módszert.

Nem csak a nőknek segíthetnek ezek a torna gyakorlatok. Sajnos vannak tiltakozó szellemű emberek, akik már az első szó hallatán kimondják a „nem” szót. A csökönyösség idővel elmúlhat, de ehhez az kell, hogy az illető nyitott legyen az új dolgokra.

Sajnos a keveset mozgó és főleg ülőmunkát végző férfiak esetében ugyancsak nem jó hatást vált ki ez az életmód. Természetesen itt nem arról van szó, hogy bárki ott kellene hagyja a kényelmes munkahelyét, hanem arról, hogy javíthat testének vitalitásán egy kis egészséges mozgással. Az emberi szervezetet nem lehet becsapni és valljuk be, hogy sokkal könnyebben el lehet lustulni, ha az illető nem mozdul ki otthonról. Azzal mi is tisztában vagyunk, hogy mennyire nehéz eldönteni, hogy huzamosabb idő után bármiféle mozgást végezzünk.

Ebben segít az Aviva módszer és aki erre jelentkezik, nemcsak egyszerűen egy leírást kap, hanem ennél sokkal többet. A Változásműhely üzemeltetője nem más, mint Jancsurák Krisztina, aki okleveles Aviva módszer oktató és nemcsak magyarul tart foglalkozásokat, hanem igény esetén angolul és oroszul is. Lássuk, hogy miért érdemes férfiként jelentkezni erre a tanfolyamra! Talán a legelső, ami meggyőző ok lehet, hogy senki sem kell elhagyja a kényelmes otthonát.

A teljes program online zajlik, de ne gondolja senki azt, hogy ezáltal a színvonal elvész. A korábban bemutatott oktató mindenkire odafigyel és nagyon jól elmagyaráz mindent. A férfiak mindössze 18 lépésből álló gyakorlatsorral javíthatnak prosztata- és potencia gondjaikon, ráadásul a bélműködést is normalizálhatják. Az persze igaz, hogy a kitartásra szükség van és persze az eredményekért mindenki maga kell megdolgozzon.