A76
Szolgáltatás

Férfi hajvágás: ezért érdemes bíznod egy profi borbélyban

Bár a világ kincséért sem vallanák be, a férfiaknak nagyon fontos a tökéletes megjelenés, ami nem pusztán az öltözék és a lábbeli viselésében merül ki, hanem a frizura milyensége is mérvadó. Ezért ők mindig olyan szakembernél szeretnek nyiratkozni, akinek munkája kifogástalan eredményt hoz, ha lehet, akkor egy kényelmes és kellemes hangulatú fodrászszalont keresnek fel rendszeresen. Nem véletlen lettek ilyen népszerűek az olyan borbély szalonok, mint az A76.

Itt ugyanis minőségi haj- és szakállvágás kérhető a kizárólag női borbélyoktól. Bár meglehet, hogy az első alkalom előtt kicsit idegenkednek a férfiak attól, hogy női kezek rendezzék a frizurájukat, viszont az eredmény meggyőzi őket arról, hogy jól választottak. Nem véletlen ez, hiszen sokszor egy nő jobban tudja, hogy milyen frizura és szakáll áll jól a férfinak, mint ő saját maga. Az a76.hu weboldalon megtekinthető a borbély hölgyek munkája, ezek a fotók szintén nagy meggyőző erővel rendelkeznek.

Az A76 barber shop az Andrássy út 76. szám alatt kereshető fel. Földalattival vagy a 70-es trolival könnyen megközelíthető, azok a vendégek pedig, akik személygépkocsival érkeznek, ingyen parkolhatnak az Andrássy úti szervizúton vagy az Izabella, Rózsa vagy Szív utca valamelyikében. Fontos dolog ez, hiszen senki nem szeret eredménytelenül forogni az autójával parkolót keresve, inkább lemondanak a nyiratkozásról.

A férfiak várakozni sem szeretnek, tudják ezt a barber shop üzemeltetői is, ezért a leendő vendégeknek még a nyitvatartási időt sem kell kivárniuk ahhoz, hogy időpontot foglaljanak a honlapon megadott telefonszámon. Ugyanakkor az online időpontfoglalás is rendkívül egyszerű és gyors. Így akár hajvágásról, akár szakállnyírásról vagy festésről van szó, a borbélyok azonnal tudják fogadni a klienst. Amennyiben nem kér időpontot az úr, az sem jelent problémát, hiszen itt minden vendéget megkínálnak kávéval vagy sörrel, tehát a várakozás ideje kellemesen telik. Profi kezek, kellemes légkör és korrekt árak várják a vendégeket ebben a barber shopban.