hajhullás okai
Webáruház

Szüntesse meg a hajhullás okait néhány hét alatt!

Ha egy kopaszodó úriember semmilyen módon nem képes megoldani a problémáját, akkor valószínűleg azt gondolja, hogy jól van ez így, mert az emberiség erősebb felének akár 90%-a előbb vagy utóbb szembesül a kopaszsággal. A hajhullás okai a férfiak körében sokrétűek.

Azonban a veszteség gyakrabban fordul elő 25-30 év alatt, amikor ezt nem lehet az életkorhoz kapcsolódó változásoknak tulajdonítani. A kopaszság akkor kezdődik, amikor kevesebb új haj nő, mint amennyi kihullik vagy az a normálisnál (50-100 darab/nap) nagyobb mértékű.

A kopaszság nem a társadalmi státusz vagy a bölcsesség jele. Ez a probléma megoldható. A hajveszteséget meg lehet állítani, ha megállapítjuk a hajhullás okait és időben elkezdjük a kezelést. Minél előbb tesszük meg a lépéseket a hajkorona megőrzésére, annál könnyebb lesz megbirkózni a problémával.

Ezen kívül ez agresszív gyógyszerek és készítmények nélkül is megtehető. Nem szabad idő előtt belenyugodni a kopaszságba! Vegye fel a harcot a hajhullás okaival és álljon újra büszkén a tükör előtt! Aligha van olyan nő, aki ne szeretne vastag és ápolt hosszú hajat.

Ifjúkorban az egészséges hajkoronát adottnak tekintjük, így nem törődünk eléggé azzal és a fejbőrrel. De 30 éves korig elkerülhetetlenül szembesülünk a hajhullással, az elvékonyulással és a töredezettséggel. Ahhoz, hogy a hajnövesztés gyorsan megtörténjen és ne éveket kelljen várni a látható eredményre, elég egy egyszerű készítményt beszereznie.

A szépségápolási termékek gyártói tudják, hogy télen a lassú hajnövekedés oka a vitaminhiány. Ezért a hajnövesztés gyorsan történő megvalósításához a szérumjaikat feltöltik a szükséges vitaminokkal, nevezetesen az A, B, C és E csoport elemeivel.

Szerintünk a kiegyensúlyozott táplálkozás és a hajhagymák növekedését segítő vitaminok csak a hajhullás és a növekedés stimulálásának problémáját oldják meg. A hajnövesztés gyorsan és eredményesen akkor megy végbe, ha magát a hajat különös gondossággal és persze megfelelő természetes készítményekkel kezeljük.