csomagküldés Németországba
Szolgáltatás

Melyik futárszolgálattal küldjek csomagot Németországba?

Sokunk tart attól, amikor csomagot kell küldenie külföldre. Vajon időben megérkezik? Nem fog megsérülni szállítás közben? Drága lesz a szállítás díja? Egyáltalán melyik futárcéget válasszam és miként járjak el, a küldemény feladásával kapcsolatban? Nem mindig egyszerű eldönteni, hogy kivel érdemes intézned a csomagküldésedet Németországba. Pedig több megbízható lehetőség közül választhatunk, egyéni preferenciák szerint.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a futárszolgálatoknak nagyon fontos az ügyfelek elégedettsége. Akinek sok negatív élményben volt része egy adott céggel kapcsolatban, az biztosan nem fogja újra azt a szolgáltatót választani. Sőt, van, akinek elég egyszer pórul járnia és a következő alkalommal már biztos másik szolgáltatást fog igénybe venni. Feladhatjuk a küldeményt a TNT és a DPD saját weboldalán, de dönthetünk úgy is, hogy a csomagnet.hu csapatát választjuk, hiszen ebben az esetben egyéni kedvezményekben részesülhetünk.

Ez azért lehetséges, mivel a csomagnet.hu által rengeteg ügyfélre tettek szert a partner futárcégek, ezért itt kedvezményes csomagküldési ajánlatok között válogathatunk. Aki nem szeretne a regisztrációval szöszölni, annak nem is kell, hiszen nélküle is feladható a küldemény. Viszont, aki mégis regisztrál, az több előnyben részesül.

Ezek közül az egyik legkiemelkedőbb opció a csomag nyomon követése. Egészen a kiindulóponttól kezdve figyelhetjük, hogy éppen merre jár és mikor érkezik meg a címzetthez. Regisztrálni már csak azért is érdemes, mert ha gyakran küldünk Németországba csomagokat, akkor lementhetjük a címeket és az ahhoz tartozó paramétereket. Így a következő alkalommal nem kell ismét minden adatot beírni. Természetesen elsősorban mindenkit az árak érdekelnek. Ez több dologtól is függ, viszont a csomagnet.hu weboldalán lehetőség van összehasonlítani a futárszolgálatok aktuális ajánlatait. Ez alapján is eldönthetjük, hogy melyiket szeretnénk igénybe venni. Megbízhatóság szempontjából a DPD és a TNT is átlagon felülinek számít.