Szolgáltatás

Szülinapi zsúr ötletek

Tropicarium
Tropicarium

Megtalálta már az ideális helyszínt gyermeke születésnapi zsúrjához? Ha ezúttal kihagyná a gyorséttermi lehetőségeket, és inkább választana valami igazán különlegeset, akkor érdemes megismernie hazánk „cápás állatkertjének” kínálatát e téren! A Tropicarium születésnapok és más családi programok alkalmával a lehető legjobb döntésnek bizonyul, ugyanis a trópusok és az óceánok élővilágát varázsolja a fővárosi helyszínre. Nem csak a kétségkívül legnagyobb látványosságnak számító cápaakvárium, és a benne úszkáló tigris-, és szürke cápák számíthatnak nagy érdeklődésre, hanem mindazok a trópusi állatok, halak is, melyek szintén megtalálhatóak a komplexumon belül.

A több ezer halfaj, az aligátorok, a madarak, a kétéltűek, valamint a hüllők megtekintése a játékos idegenvezetés keretei között éppen úgy a Tropicariumban rendezett szülinapi zsúr programjai közé tartozik, mint a látogatók számára ismeretlen szűrőház, valamint a karantén felfedezése. A 22 gyermek befogadására képes tárgyaló remek helyszínt biztosít az állatkerti túra után a falatozásra, és az ajándékok átadására. A születésnapi rendezvény lebonyolítására a pénteki nap áll rendelkezésre, és bár sokan érdeklődnek a hétvégi időpontok iránt, de a komplexum nagy látogatószáma miatt e két nap nem megfelelő tapasztalataink alapján arra, hogy a kicsik odaférjenek az akváriumokhoz. Az izgalmas és lenyűgöző állatok megtekintése  pedig nem csak a tanulás, de a világ felfedezésének szempontjából is elengedhetetlenül fontos a kicsiknek. A gyerkőcök számára minden bizonnyal maradandó élményt jelent majd a szülinapi zsúr ezen a méltán népszerű helyszínen.

Természetesen nem csak a legkisebbek mutatnak nagy érdeklődést a víz alatti csodák, valamint a trópusok állat-, és növényvilága iránt, hanem minden korosztály számára érdekes a helyszín kínálta számos látnivaló. Éppen ezért is nyújt lehetőséget a tropicarium.hu vezetősége arra, hogy a komplexum mint exkluzív rendezvényhelyszín is üzemeljen, és álljon rendelkezésére a cégeknek, vagy éppen a családi, baráti összejövetelt tervezők számára.

Manapság legyen szó esküvőről, legénybúcsúról, állófogadásról vagy koktélpartyról, csapatépítő tréningről, tanfolyamok szervezéséről, esetleg cégvacsoráról, termék-, és divatbemutatóról, az elegáns környezet, a tökéletes, minden részletre kiterjedő rendezvényszervezés olyan lehetőségek, melyekkel egyre többen élnek a különlegesség és az exkluzivitás jegyében. Ha ilyen, vagy ezekhez hasonló programokhoz, rendezvényekhez keres helyszínt, mindenképpen érdemes a főváros azon komplexumának lehetőségeiben gondolkodnia, mely több ezer látogatót vonz évente az ország minden pontjáról. Felszereltségének, belsőépítészeti megoldásainak köszönhetően bármilyen rendezvény számára ideális választásnak bizonyul, arról nem is beszélve, hogy közben a trópusi állatok-, és növények keltette hangulat egészen egyedivé teszi majd az ott töltött időt.