munkáskesztyű
Vásárlás

Számos munkaterületen kell a munkáskesztyű

Legyen szó kórházról, laborról vagy épp raktárról, védőkesztyűre mindig szükség van. Amennyiben Ön is tartós, minőségi munkáskesztyű vásárlásán gondolkodik, javasoljuk, hogy látogassa meg internetes oldalunkat, ahol számos modell és különféle célra készült típus található!

A munkavédelmi kiegészítőknél a tartósság nagyon fontos, még akkor is, ha az adott kesztyű mindössze egyetlen alkalomra hivatott. Az egyszer használatos munkáskesztyű széles kínálatában púderes és púdermentes változatok találhatóak, sőt, rendelhető átszúrás elleni változatok is, az iparban és kémiai laborokban használt munkáskesztyű pedig szintén sokfajta lehet. Egyesek gumi vagy textil anyagból vannak, ergonomikus kialakításuk csökkentik a kéz fáradékonyságát. Más modellek pedig megvédik az alkalmazottak kezét a hidegtől, a tűztől vagy éppen a maró vegyszerektől.

A webáruházunkban található munkavédelmi eszközök CE minősítéssel rendelkeznek, magas szintű kényelmet és fogásbiztonságot nyújtanak, a kopásállóság és szakítószilárdság pedig kifogástalan.