zsugorfólia
Szolgáltatás

Remek szigetelő a zsugorfólia

zsugorfólia
Zsugorfólia

Sok olyan termék létezik, ami igényes és ezért a szállítás, raktározás esetén elengedhetetlen a megfelelő védőréteg alkalmazása, ami óvja a külső hatásoktól. Gyakran elég egy vékonyabb zsugorfólia jelenléte, ami meggátolja, hogy a por vagy a nedvesség hozzáférjen az árucikkekhez.

A polietilén alapanyag felhasználásával készült anyag általában tekercsekben kapható, amelyeken esetenként több 10 vagy 100 méter zsugorfólia található. A megfelelő állvány jelenlétében elég csak annyit tenni, hogy lehúzunk arról egy tetszőleges darabot, majd levágjuk és felhasználjuk.

Arra is van mód bizonyos mennyiség rendelése setén, hogy teljesen egyedi igényekre szabva történjen a gyártás. Ennek a részleteit megtaláljuk a shop.zalapack.hu weboldalon. A háztartásban is gyakran hasznos kiegészítő a zsugorfólia, ezért érdemes megvásárolni belőle nagyobb mennyiséget, mert nagyon hasznos és szükséges. Remek szigetelőanyagként szolgál és a csomagolás terén is jól teljesít. Ennél több nem is kell, hogy a zsugorfólia még ma megrendelésre kerüljön.