Webáruház

A sokak által kedvelt édes vörösbor

Édes vörösbor

Mindenki tisztában van azzal, hogy a Kárpát-medence egész területe alkalmas a szőlőművelésre, és ebből kiindulva, megfelelőek a körülmények a borkészítéshez is.

Hazánk szakemberei az édes vörösbor nagymesterei, ugyanis a hagyományokra, régi és új módszerekre, megoldásokra alapozva olyan finom, zamatos italokat állítanak elő, melyek felveszik a versenyt a világszinten is híres francia fajtákkal. Magyarország különleges adottsága, illetve a szőlészek, borászok kreativitása olyan édes vörösbor fajtákat biztosít a borkedvelőknek, amik valóban felejthetetlen élményt nyújtanak a pompás ízvilág révén. Az itteni világhírű szőlőnemesítő tradíciókkal együtt létrejött a világ leggazdagabb fajtaösszetétele, amire a külföldi gazdák és szakértők igencsak irigykednek.

Senkit sem lep meg a tény, hogy a történelmi Magyarország teljes területén évezredek óta műveltek szőlőt. Manapság sincs ez másképp, és az édes vörösbor mellett kapható a száraz és félszáraz is, kielégítve ezáltal a borrajongók egész táborát. Az édes vörösbor megrendelhető a www.pannonborbolt.hu oldalon is.