Webáruház

Síkban mozgó felnyíló vasalat

Felnyíló vasalat

Ha a helytakarékossági szempontokat veszi figyelembe, akkor valószínű az otthonában megtalálható bútorok nem olyanok, amelyek ennek maximálisan megfelelnének. Az oldalra nyíló ajtók, a felnyíló vasalat hiánya, illetve a lefele nyitható szekrények ajtaja szinte mindig útban van.

Ezt azonban észre sem veszik sokan, mindaddig, amíg egy felnyíló vasalat segítségével megvalósított bútoruk nem lesz. Ekkor realizálódik bennük, hogy mennyire praktikus is ez. Nemcsak azért, mert a felfele elmozduló ajtó minimálisan veszi igénybe az előtte lévő teret, hanem azért is, mert nagyon könnyű használni. Praktikum és hely egtakarítási szempontokból a felnyíló vasalat segítségével megtervezett ajtók nem derékszögben nyílnak, hiszen akkor eléggé kényelmetlenné válna az ajtó becsukása, főleg, ha egy magasan lévő szekrényről van szó.

Így az ajtókat inkább síkban mozgatja el a felnyíló vasalat. Ez lehetővé teszi azt, hogy kényelmesen be lehessen csukni, ne kelljen nyújtózkodni utána, illetve a helyigénye is kicsi. Az ajtó működtetése kész élvezet lesz minden nap.