selfie bot
Webáruház

Selfie bottal a tökéletes felvételekért

Senkinek sem meglepő dolog, hogy az okostelefon a fényképezőgép szerepét is betöltheti. Sokan „lőnének” pár remek selfiet, azonban ez nem mindig sikerül a legjobban. Azonban, ha van az embernél egy profi selfie bot, akkor semmi akadálya nincs a tökéletes felvételek elkészítésének külső segítség nélkül. A selfie ma már fogalom, beleivódott szinte minden nyelvbe és bárki tudja, hogy mit takar.

Saját magunkról készíteni pillanatfelvételeket a telefonunk segítségével igazán remek dolog, de mindig kellett egy tükör hozzá vagy pedig egyszerűen nem sikerült túl jól a fotó. A selfie bot használatával végre a kirándulás vagy házibuli összes résztvevője egyszerre megjelenhet a fotókon, nem kell valakinek mindig lemaradni.

A bot előnye ugyanakkor nemcsak ez, hanem az is, hogy sokkal jobb beállításokat tudunk vele létrehozni, mint nélküle. A selfie bot rendkívül praktikus eszköz, amit roppant egyszerű használni. Könnyű, kis helyen elfér, bárhová magunkkal vihetjük. A blitzwolf.shop webáruházban pedig többféle típusa is megtalálható.