betegszállítás Budapesten
Szolgáltatás

Elvégezhető a célirányos betegszállítás Budapesten

A mozgásukban bármilyen szinten korlátozott személyek utazási lehetőségei elég komoly csorbát szenvednek a mindennapokban. Tény, hogy egy beteg ember elég ritkán akar önszántából menni bárhová, mert inkább kipihenné a problémáját és otthon, nyugodtan gyógyulgatna, de ez nem minden esetben oldható meg. Legyen az kezelés, vizsgálat a betegszállítás Budapesten költséghatékonyan megoldható.

Az egészségügyi kezeléseken túl, vannak olyan ügyek, például banki tranzakciók lebonyolítása formájában, amikor csakis személyesen lehet célt érni. A betegszállítás Budapesten ilyen helyzetekben is a rendelkezésünkre áll. A képzet szakápolókból és profin felszerelt mentőautókból álló vállalkozás várja felkeresésünket a 0-24 órában hívható diszpécserszolgálaton keresztül.

A precizitás nagyon fontos az Ambulife Mentőszolgálat Bt. kollégáinak, így mindig az egyeztetett időpontra érkeznek, hogy elkerülhető legyen az esetleges késés. Bármilyen formában felmerülne a betegszállítás Budapesten, már tudjuk, hogy kikre érdemes támaszkodnunk.