oldallánc
Vásárlás

Sajátos stílust ad az oldallánc

A világ tele van elvárásokkal mindenki részéről. A vásárlók különféle igényeket támasztanak a termékek felé, amit a gyártók igyekeznek minél inkább kielégíteni. Ugyanakkor ez a tendencia visszafelé is hat, hiszen, ha csak adott típusú holmik jelennek meg a piacon, akkor az emberek kénytelenek lesznek azokat megvenni. Az áthatás tehát oda-vissza működik és érdemes az egyensúlyra törekedni. Az oldallánc nagyon hatásos stíluselem. Jó kérdés, hogy erre a kiegészítőre a vásárlóknak volt igényük vagy egyszerűen csak elkezdték a tervezők hozzáadni a ruhadarabokhoz és ezzel igyekeztek divatot teremteni?

Mindenesetre az a lényeg, hogy ma már az oldallánc szerves részét képezi a farmernadrágoknak, felsőknek, de gyakran megjelenik fürdőruhákon, valamint táskákon is. Típusát tekintve elérhető fém és műanyag kivitelben egyaránt. Különböző szemcsenagyságban rendelhető meg az arany és ezüst színekben pompázó kivételes oldallánc. A műanyag kiviteleket még a gyengébb anyagok felülete is jól megbírja, hiszen alig van súlya az oldalláncnak. Érdemes okosan kihasználni az előnyeit.

Sokoldalúan felhasználható a frottír anyag méteráru

Ha már nem kérdés, mivel lesz dekorálva egy ruhanemű, akkor csak az marad hátra, hogy kitaláljuk pontosan milyen anyagból készüljön el a vágyott termék. Sok szövettípus közül lehet válogatni, de a frottír anyag méteráru minden tekintetben kitűnik a társaihoz képest. Amennyiben fehérnemű, fitnesz-, baba-, strand-, sportruha, illetve valamilyen egyedi jellegű felsőruházat kerül a tervezőasztalra a megvalósítás érdekében, akkor megéri a kiváló pamuttal dolgozni. A frottír anyag méteráru felülete matt hatású, de többféle színben is elérhető.

Egy- és kétfalas kivitelek között tudunk dönteni, valamint választható még a szakatex.com weboldal kínálatából vízhatlan lepedő, matracvédő. Ez a minden tekintetben sajátos jelleget mutató frottír anyag méteráru alsó rétege egy nem merev PVC vagy adott esetben gumi komponens, ami megvédi a matracokat az átázástól. Amint sikerül dönteni, hogy mivel dolgozunk, már nem marad más hátra, mint nekikezdeni a hálás munkának mielőbb.