burkolatszintező ék
Vásárlás

Egyszerűbb csempe lerakás burkolatszintező ék segítségével

A téli időszakban az emberek általában sokat tartózkodnak otthon. Ennek eredményeképpen könnyedén feltűnhet, hogy a padló vagy falburkolat már kicsit megkopott és ráférne egy alapos felújítás. Ha az elhatározás megszületett, akkor nincs más hátra, csak nekilátni az alapanyagok és a megfelelő segédeszközök beszerzésének. A lerakás folyamatát a burkolatszintező ék jelentősen megkönnyíti.

A TLS-PRO nagy ékes lapszintező rendszer alkalmazásával elérhető, hogy a lapok ne mozduljanak el a további műveletek során, valamint a ragasztó száradási ideje alatt is stabilak maradjanak. Megéri a burkolatszintező ék mellett voksolni, mert rendkívül tartós és kezdőként egyszerűen elsajátítható az alkalmazása.

Prémiumminőségű műanyagból készül, valamint piacvezető áron lehet hozzájutni. Egyetlen burkolatszintező ék 25 alkalommal felhasználható. A költséghatékony munkavégzés záloga, valamint garantálja a teljesen sima és egyenletes felület létrehozását. Kezdőként ugyanolyan hatékonysággal tudjuk bevetni, mint profi szakemberként.