Szolgáltatás

Növényvédő és fertőtlenítő szerek

Gombaölő szer
Gombaölő szer

A tavasszal elvetett zöldségek a nyári időszakban termést hoznak, amit leszedhetnek, eltehetnek a kertek tulajdonosai. A zöldségek azonban megfelelő védelmet igényelnek, hiszen a fülledt, olykor nyirkos és esős időben terjednek a baktériumok és a gombák, amelyek komoly kárt okozhatnak a termésben és a növényben is. A gombaölő szer minőségi termék, aminek az alkalmazásával elpusztíthatóak a növény szárán és levelein megtelepedett gombák. A gombák képesek elszárítani a leveleket és a szárat is, aminek hatására a növény elpusztul.

A gombaölő szer alkalmazásával a növények megóvhatóak a káros gombáktól, azonban fontos, hogy csak a megfelelő mennyiségben alkalmazzuk. Ha a permetezéskor a kelleténél több szer kerül a növényekre, akkor szintén kiéghetnek. A gombaölő szer alkalmazása után pár napig nem szabad fogyasztani a gyümölcsből, ugyanis néhány szer káros lehet az emberi szervezetre. A készítmény alkalmazása egyszerű, mindössze a csomagon bejelölt mennyiséget kell adni egy adott mennyiségű vízhez. A szerek rendszerinti alkalmazásával egészséges termések nőnek majd. Az áruház kínálatában a növényvédő szerek mellett fertőtlenítő készítmények is találhatóak, amelyek hasznosak lehetnek a kertben munkálkodó emberek számára. A kerti munkálatok elvégzésekor hamar összekoszolódik a ruha, aminek a foltjait csak megfelelő tisztító szerekkel lehet eltávolítani.

Az aktív oxigénes fehérítő hatékony termék, ami garantáltan eltűnteti a legmakacsabb foltokat is. A fehérítő természetesen fehér ruhák tisztításához alkalmazható. A készítmény alkalmazásakor érdemes mosódiót is alkalmazni, a még hatékonyabb eredmény érdekében. Az aktív oxigénes fehérítő kisebb és nagyobb kiszerelésben vásárolható meg. Az áruház felületén egy részletes leírás olvasható arról, hogy mekkora mennyiséget szükséges adni mosáskor a koszos ruhákhoz. A fehérítő korlátlan ideig megőrzi minőségét, így hosszútávon alkalmazható. A fehérítő hasznos lehet az olyan munkavállalók számára, akiknek fehér ruhában kell lenniük a munkavégzés folyamán, mint például hentesek, festők. Az aktív oxigénes fehérítő előmosáshoz és áztatáshoz is bátran alkalmazható. A fehérítő nem tesz kárt a ruhák anyagában, így minden mosáshoz bátran alkalmazható.