Webáruház

A Nike teremcipő és a különféle sportágak

Nike teremcipő

Ha valaki bemegy egy Nike boltba, egyből beláthatja, hogy ez a brand valóban a fejlesztés, a tökéletesség elkötelezett híve a sportfelszereléseket tekintve. Elég csak kézbe venni a Nike teremcipő legújabb modelljét, és hamar kiderül, mi okból is éri meg ezt megvenni és kiadni pár ezer Forinttal többet, és nem pedig a kínait beszerezni, ami bár olcsóbb, nem kényelmes és nem is tartós.

A Nike teremcipő esetében is megfigyelhető a változatosság. A vásárlásnál a lábbeli tulajdonságait kötelező kielemezni. Itt fontos, hogy melyik is ad nagyobb oldaltartást, stabilitást a kitámasztásokhoz, gyors megindulásokhoz,megállásokhoz. Ezen kívül lényeges szempont, hogy melyik fajta fekteti a hangsúlyt a felugrások és a talajraérkezések ütésének csillapítására.

Ezek azért nem elhanyagolhatóak, mert az adott sportot sokkal könnyebbé és kevésbé fárasztóvá tudják tenni. Ha már a sportágról van szó, azt is figyelembe kell venni, hogy a viselője mit játszik és milyen poszton. Aki például röplabdázik, nem biztos, hogy kényelmesnek találja a kosárra kifejlesztett lábbelit. Nagyon hasonló a helyzet a kézilabdában egy átlövő és irányító összehasonlításánál.

A két poszton játszó ember biztos, hogy más Nike teremcipő fajtát talál jónak. Sőt, azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, például a kézilabdában, hogy fontos szempont lehet az egyes posztokon játszó játékosok tömege. Nem ugyanolyan cipő kell egy nagyobb súlyú beállósnak, vagy átlövőnek, mint például egy könnyebb, gyors szélsőnek. Ezeket megvizsgálva kell megvenni a megfelelő Nike teremcipő modellt.