munkavédelmi klumpa
Vásárlás

Munkavédelmi klumpa antibakteriális tulajdonságokkal

A munkavédelmi előírásokat minden esetben be kell tartani a cégeknél, ellenkező esetben komoly összegű büntetésre számíthatnak. Ahol szükséges, ott a munkavédelmi klumpa viselete a legjobb megoldás. Ebből a lábbeliből nagyon sokféle létezik, így minden munkakörhöz van megfelelő változat.

Az enante.hu webáruház kínálatában felfedezhető például az Art Air SB fekete munkavédelmi klumpa, ami számtalan előnyt kínál majdani viselőjének. A gyártók mikroszálas bőr felsőrésszel és acél orrmerevítővel látták el. Optimális szellőzést biztosítanak a lábaknak a különböző méretű, szandálon elhelyezett perforációk. Ennek köszönhetően, még a hosszú munkaidő alatt sem fognak izzadni a dolgozó lábai. Talpszerkezete új designnal készült, extra kényelmes megoldással.

Gyakorlatilag minden szempontból ideális választás ez a lábbeli. Magas ellenálló képességű, nedvességelnyelő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik ez a munkavédelmi klumpa. Üzemanyagoknak is ellenálló, csúszásmentes futófelülettel készül.