fehér alkalmi cipő
Webáruház

Mihez vegyünk fel fehér alkalmi cipőt?

A tavasz beköszöntésével a legtöbben leteszik a fekete ruhadarabokat. A fehér alkalmi cipő abban is különbözik a többitől, hogy mindig felhívja magára a figyelmet. Érdemes az összehangoltságot keresni, olyan árnyalatokat, amelyek a fehérnek a komplementer kiegészítői. Szerencsére ez az a szín, amihez valószínűleg minden jól áll, azonban figyelni kell, hogy ne keverjük túl sokkal össze.

Például, ha a lábbeli fehér, a nadrág pedig krémszínű, akkor ne vegyünk fel piros vagy fekete blézert, sokkal jobban illik hozzá egy barnás árnyalat, vagy valamilyen szintén halvány szín. Ha a fehérhez feketét szeretnénk venni, akkor minimalista stílusra emlékeztető kiegészítőket válasszuk.

Ha fel akarjuk dobni a tavaszi kinézetünket, akkor ruhát is húzhatunk. Mivel a fehér semleges, így vehetünk fel pöttyös vagy virágmintás változatot is, de ezekben az esetekben ne használjunk más kiegészítőket. A fehér alkalmi cipő ízléses, kiemeli a lábunkat, de tartsuk figyelembe, hogy a kevés az néha több, így válogassuk össze a végső kinézetünket!