Szolgáltatás

Mi az egészséges hajnövekedés serkentő?

Hajnövekedés serkentő

A hajszálak átlagos növekedési üteme havonta 1 centiméter, azonban ez sokak számára túl lassúnak tűnik és mindenáron szeretnék felgyorsítani valahogyan ezt a folyamatot. Tudni kell, hogy varázslatos hajnövekedés serkentő csodaszer nem létezik, azonban a helyes táplálkozás, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek szervezetbe történő bevitelével segíteni lehet a folyamatot. Különböző házi praktikák is alkalmazhatóak, amelyeket a népi gyógyászatból ismerünk, hiszen már őseink is ezeket használták. Ha valaki a gyógyhatású készítmények mellett határozza el magát, az sem jelent problémát, mert az interneten is beszerezheti ezeket, nemcsak a patikákban.

Sok webáruház nyitotta meg virtuális kapuit a kliensek előtt, ahonnan mindenféle, így hajnövekedés serkentő készítmények is megvásárolhatóak. Például az egeszsegszakerto.hu webshopban is beszerezhetőek ilyenfajta termékek és ha belép az oldalra, minden szükséges információt megtalálhat a vitaminokról, étrend kiegészítőkről, nyomelemekről, valamint az ásványi anyagokról egyaránt, amelyek elősegíthetik a haj gyorsabb növekedését.

Ezért amikor hajnövekedés serkentő megvásárlását tervezi, mindenképpen azokat a termékeket válassza, amelyek tartalmazzák az összes vitamint és ásványi anyagot, amire szükség van a hajnövekedéshez. Ugyanakkor, ezek a hatékony készítmények megszépítik az arcbőrt és a körmöket is. De azért az a legegészségesebb dolog, hogyha megfelelő táplálkozással érjük el a hajnövekedés serkentő hatást, vagy legfeljebb különböző házi praktikák alkalmazásával.

Egyik ilyen megoldás a ricinusolaj, amit már nagyanyáink is használtak ahhoz, hogy gyönyörű hajkoronával büszkélkedhessenek. Ha nekik sikerült, akkor nekünk miért ne segítene? Tehát, a patikákban is kapható ricinusolajt fele részben össze kell keverni olívaolajjal, esetleg egy kicsit felmelegítve a fejbőrbe kell masszírozni, majd letakarni egy fóliával, illetve meleg törölközőbe tekerni. 1-2 órán keresztül rajta kell tartani ezt a pakolást, utána alaposan hajat kell mosni.