mezőgazdasági gumiabroncsok
Webáruház

Mezőgazdasági gumiabroncsok strapabíró kivitelben

A földeken történő közlekedés speciális megoldásokat kíván. A mezőgazdasági gumiabroncsok lényegesen eltérőek a hagyományos változatoktól.

Egyrészt sokkal nagyobb átmérővel rendelkeznek és jóval szélesebbek, hogy ne süllyedjenek bele a munkagépek a laza talajba. A mezőgazdasági gumiabroncsok rendszerint hatalmas recékkel rendelkeznek. Ez fontos a tapadás szempontjából, mert a sárban dagonyázva leegyszerűsítik a haladást. Ellenkező esetben lehetetlen lenne egy viszonylag sima felületű abronccsal hatékonyan dolgozni.

A mezőgazdasági gumiabroncsok defektállósága kimagasló. Ez többek között a megerősített oldalfalaknak köszönhető. A kemény földdarabok, kövek, gyökerek nem szakítják át a strapabíró keverékből készült gumikat. A Wanda modellek minden évszakban kimagaslóan teljesítnek. Ezekkel növelhető egy adott gép hatékonysága is.

A kitűnő tapadásnak köszönhetően, alacsonyabb fogyasztásra számíthatunk, hogyha a tutigumi.hu kínálatában található Wanda mezőgazdasági gumiabroncsok mellett döntünk.