papír ragasztószalag
Vásárlás

A papír ragasztószalag költözéskor fontos kellék

A költözés hihetetlen izgalmakkal ajándékozza meg az embert! Birtokba venni és stílusossá tenni az új családi fészket felettébb szórakoztató tevékenység, ám nem így az azt megelőző fárasztó csomagolás. Persze jó minőséget élvező, felhasználóbarát eszközökkel még a korábbi lakásban történő pakolászás sem unalmas, a papír ragasztószalag pedig végig hű társunk lesz a megpróbáltatások alatt.

Az általában barna színben kapható, nedvesség hatására ragadóssá váló papír ragasztószalag megkönnyíti a holmik biztonságos bedobozolását, hiszen így az értékes tárgyak még a nagyobb zötykölődés hatására sem sérülnek meg. A papír alapanyagú ragasztószalag akkor váltja be igazán a hozzá fűzött reményt, ha szálerősített, ugyanis így még a nehezebben záródó tárolók füleit is kényelmesen rögzíthetjük.

Az 50 mm széles, 50 m hosszú papír ragasztószalagot különféle darabszámú kiszerelésben rendelhetjük meg a Zalapack csomagolástechnika honlapjáról, természetesen ahogy azt már megszokhattuk, költséghatékony áron.