Szolgáltatás

Megadja a stabilitást a Falken téligumi

Falken téligumi

Nincs is annál rosszabb, mint amikor az ember tudja, hogy már tavaly le kellett volna cserélnie a téli abroncsot, mert az már nagyon kopott, de nem tette meg, és most, mikor kint hull a hó, egy hosszabb út előtt áll. Szerencsére, a rutinosabbak, tapasztaltabbak már rég megvették a Falken téligumi egyikét, amelyik hóban, fagyban, jeges úton sem ismeri a csúszást, csakis a maximális tapadást, a megkérdőjelezhetetlen biztonságot, és a gondmentes vezetést nyújt.

A Falken téligumi legmodernebb változatának gyártásakor a gyártók figyeltek a gördülési ellenállás csökkenésére annak érdekében, hogy vezetés közben a sofőr sokat tudjon spórolni az üzemanyaggal.

A Falken téligumi mellett olyan élekkel van ellátva, amelyek mindig nagyszerű oldalvezető erőt biztosítanak még kanyarodáskor is. Az abroncs nem mellesleg olyan speciális anyaggal került dúsításra, amelyik a fékezéskor hihetetlen módon képes megolvasztani a jég legfelsőbb rétegét. Ezen adottságnak köszönhetően, a Falken téligumi használatakor megfigyelhető, hogy a fékezési tapadás elképesztő mértékben javul, még kanyarban is.