Szolgáltatás

A Brit Premium kutyatáp jótékony hatása a súlyos emésztőrendszeri betegségekre

 Brit Premium kutyatáp
Brit Premium kutyatáp

Néhány hónappal ezelőtt arra a döntésre jutottunk a párommal, hogy az unokatestvéremnél született labrador kiskutyák közül magunkhoz veszünk egy lány kölyköt, Zinát. Már a nálunk töltött néhány hét után kiderült, hogy valami nagy baj lehet a kutyával, ugyanis hiába kapott prémium minőségű kutyatápot, rendszerint kihányt mindent.

Megpróbálkoztunk azzal is, hogy a táp mellé házi kosztot is adtunk, de eredménytelenül. Tudtuk, hogy ez huzamosabb ideig nem mehet tovább, Zina egy fejlődő korban lévő kölyökkutya, szüksége van a táplálékra, viszont így nem emésztett meg semmit. Nagyon rossz állapotba került, lefogyott, folyamatosan aludt, étvágytalan lett. Rengeteg orvosi tanácsot kaptunk. Volt, aki a szárnyasok nélkülözését ajánlotta, Zina állapota nem javult.

Ezek után a tojást és tejtermékeket zártuk ki az étrendjéből, de változatlanul kilökött mindent a szervezete. Egy ismerősöm ajánlotta a Brit Premium Lamb & Rice típusú tápot, mely allergiára és emésztőrendszeri problémákra javasolt. Zina gyökerestül megváltozott, a gabonamentes Brit Premium Lamb & Rice kutyatáp hatására megszűntek a gyomorpanaszai, és elkezdett hízni.

Ezek mellett a szőre gyönyörű fényes és sima lett, sokan állítottak már meg kutyasétáltatás közben, hogy mit adok Zinának, mindenkinek a Brit Prémium szárazeledeleket ajánlottam. Minden emésztőrendszeri panaszra a legjobb választás a Brit Premium kutyatápok!