Webáruház

A matt körömlakk manapság nagyon divatos

Matt körömlakk

A manikűr terén is újabbnál-újabb trendek jelennek meg. A macskaszem vagy a törött tükörhatású körmök mellett, a matt hatásúak is nagyon divatosak. Persze nem kell matt körömlakk minden színből, mert van erre egy trükkös megoldás, mégpedig a matt fedőlakk.

A változatosságot kedvelők szívesen kísérleteznek a színek és az anyagok terén. A csillogó körmök természetesen mindig divatosak lesznek, azonban a matt felületek is nagyon érdekesek lehetnek. Az is remek kombináció, ha pár köröm fényes, pár pedig matt, de az is jópofa megoldás, amikor a matt felületre fényes lakkal viszünk fel különböző mintákat, vagy fordítva.

Jó minőségű matt körömlakk megvásárolható a gellakk.com webáruházból is. Az UV fényre kötő anyag használható gél lakkra, színes zselére, illetve porcelán porokra. A megkötés után szükséges lefixálni a matt hatás elérése érdekében. Kövesse Ön is a divatot, vásároljon matt körömlakkot és készítsen izgalmas kompozíciókat a matt és a fényes lakkok variációja által, vagy pedig egyszerűen minden körmöt kenjen le vele!