Webáruház

Használt monitor kedvező áron

Monitorok kedvező áron

Sokat hallani, hogy mennyire károsak a szemre a különféle képernyők és megjelenítők. Napról napra egyre több időt töltünk el ezeknek a nézegetésével. Sokan több órán át vagyunk kénytelenek bámulni a monitort. Nem csak a munka, hanem a videojátékok is képesek odaragasztani egyeseket a képernyők elé. Hogyha kiszemeltünk valamelyik használt monitor típust, akkor győződjünk meg róla, hogy megfelelő méretekkel és felbontással rendelkezik-e.

A nagyméretű képernyő Full HD felbontással rendkívül részletgazdag képet mutat. Ez azért fontos, mert így a szemünket sem erőlteti annyira, mintha állandóan egy kis felületet kellene bámulnunk. A számítógép-használat szintén sokkal könnyebb lesz ennek köszönhetően, mert több programot fogunk tudni egyszerre kezelni. Az alkalmazások kényelmesen el fognak férni a használt monitoron, ezért sokkal jobb élmény lesz leülni a gép elé. A használt monitor igazán olcsó, és még a minőségre sem lehet panaszunk. A legújabb technológiák egyszerűen káprázatos képeket tárnak a szemünk elé, viszont a használt monitor nem marad el sokkal ezektől.

Az internetes böngészéshez, videóhíváshoz bőven elég egy használt LCD monitor. Munkára szintén alkalmas, és még játszani is lehet, ami akkor lesz igazán élvezetes, hogyha egy nagyméretű használt LCD monitor pihen az íróasztalunkon. A filmnézés kényelmesebbé fog válni a méretes megjelenítőnek köszönhetően. Szinte nincs olyan, hogy túl nagy használt LCD monitor. Egyes gyártó esetleg az arányokat ronthatja el, azonban merjünk egy nagy képátlóval rendelkező panelt beszerezni, mert nem fogjuk megbánni.

Minél kisebb, annál közelebb kell hajolnunk, ami nem csak a szemet, de a testtartást is megerőlteti. Nehéz nap mint nap így dolgozni, ráadásul a káros hatásai ismertek a napi több órányi számítógépezésnek és mozgásszegény életmódnak. De egy használt LCD monitor lehetővé teszi, hogy kényelmesen hátradőljünk, és úgy nézzük végig a kedvenc filmünket, mindezt kifejezetten kedvező áron. Hogyha nem elégedünk meg a Full HD felbontással, akkor választhatunk egy 4K-s monitort is, de azt már jelentősen borsosabb áron. Amikor lehetőségünk van, tekintsük meg egyszerre, milyen képet mutat ez a két különböző felbontás, és azután biztosan el tudjuk dönteni, hogy melyiket válasszuk. Az emberek legnagyobb százalékának biztosan elegendő lesz a Full HD technológiát képviselő modell, hiszen az apró pixeleket egyáltalán nem fogjuk érzékelni a szemünkkel, amikor a képernyőre nézünk. Megkímélhetjük a pénztárcánkat a nagyobb kiadástól, viszont minőségi terméket fogunk kézhez kapni az e-byte.hu csapatától.