Biztoshely online lakásbiztosítás kalkulátor
Szolgáltatás

Lakásbiztosítás díjszámítás – Ezért érdemes online kalkulátort használni

Nagyon jó a statisztikai szám a Magyarországon biztosított lakásokat illetően, viszont a megkötött biztosítások 75%-a nem vagy csak részben nyújt megfelelő védelmet. Aki a szerződéskötés mellett határoz, annak nincs könnyű dolga, mert ahány biztosítótársaság, annyiféle tarifa lelhető fel a piacon. A Biztoshely online lakásbiztosítás kalkulátorával például több mint 10 biztosító ajánlatát lehet összehasonlítani. Ennek köszönhetően ki tudjuk választani a számunkra leginkább megfelelőt, úgy árban, mint összeállításban.

Fontos dolog ez, hiszen a szerződés paramétereit úgy kell kiválasztani, hogy az a valóságnak megfelelő védelmet nyújtson nekünk, ha véletlenül valami baj éri az otthonunkat. Bizonytalan világban élünk, amikor soha nem tudhatjuk, mi vár ránk, amikor hazaérünk. Elég, ha egy betöréses lopás történik vagy eltulajdonítják a kerti bútorainkat, máris hatalmas összeggel károsítottak meg. Viszont, ha van egy jól átgondolt lakásbiztosítás szerződésünk, akkor mégiscsak vigasztal a tudat, hogy kártérítésre számíthatunk.

A biztoshely.hu portálon felfedezhető lakásbiztosítás kalkulátor használatával kiválaszthatjuk a legoptimálisabb lehetőséget az összes biztosítói ajánlat közül. Amint ez megtörtént, a weboldalon keresztül megköthetjük a szerződést. A szakértők ingyenes és teljes ügyintézést vállalnak, néhány perc alatt minden, a szerződéssel kapcsolatos dolog megoldódik. Egy megfelelően összeállított lakásbiztosítás sok elemet foglal magába, mint például a tűz-, viharkár, árvíz, felhőszakadás, villámcsapás, robbanás, földrengés, kő- és földomlás, földcsuszamlás, jégverés, légi vagy idegen jármű ütközése.

Ugyanakkor vannak kiegészítő termékek és fedezetek is, ami lehet a villámcsapás másodlagos hatása, családi élet-, felelősségbiztosítás, családi balesetbiztosítás, csőtörés, vezetékes vízkár, üvegtörés, rablás, vandalizmus, betöréses lopás stb. Biztosítóként léteznek eltérő plusz szolgáltatások is, mint például a hűtött élelmiszerek megromlása, indokolt zárcsere költségvetése, bankkártya eltulajdonítása esetén csere.