Maybelline szempillaspirál
Szépségápolás

A Maybelline szempillaspirál biztonságosan használható

A több mint 100 éves cég fantasztikus és minőségi kozmetikumok széles választékát kínálja. A hölgyek előszeretettel vásárolják például a Maybelline szempillaspirál különböző fajtáit, amelyek láthatóan buja pillantást eredményeznek. Gyorsan és sikeresen működik, jelentősen kiemeli a szemeket, hangsúlyozza a nőiességet.

Régen, a harmincas évek táján sok nő megvakult vagy erős bőrirritációja lett az akkori szemsmink termékektől, aztán megjelent a Maybelline szempillaspirál egyik csodás elődje a „Cake Maskara” külön kis kefével, ami megbízható volt és a híres színésznő, Betty Grable népszerűsítette.

A gazdasági világválság idején is sokan vásárolták a terméket, ők jóval többen voltak, mint akik ruhákat vettek, ebből is látszik a hatékonysága. A felvitele nem kihívás, nem csomósodik, nem kenődik el és igazán könnyen alkalmazható. A Maybelline szempillaspirál árban elérhető bárkinek, ahogy a többi terméke is ennek a márkának. Ha arra vágyunk, hogy dús és természetes legyen a sminkünk, akkor jó helyen járunk!