kutya fogkrém
Vásárlás

Kutya fogkrémmel a lepedék ellen

Nem valószínű, hogy bárkinek is el kellene magyarázni, miért fontos az embereknek fogat mosni. Mindenki tudja, hogy a zománcon lévő lerakódások idővel fogkővé válhatnak és különféle fogászati ​​betegségeket okozhatnak. Ugyanezek a problémák fenyegetik a négylábú barátainkat is, a kutya fogkrém és fogkefe által biztosított alapos fogtisztítás nélkül.

Az a tény, ami külföldön már régóta általános igazsággá vált, hazánkban viszonylag újdonságnak bizonyult. Sokak meglepetésére, a közelmúltban kiderült, hogy az állatoknak ugyanúgy szükségük van kutya fogkrémre és fogkefére, mint a gazdiknak. Ebben a tekintetben azonnal felmerül néhány alapvető kérdés. Hogyan és mivel kell otthon mosni a kutya fogait?

Milyen eszközöket kell választani az eljáráshoz? Milyen gyakran kell ezt elvégezni? A hagyományos fogkrém erre a célra nem felel meg, mert a kutya ezt egészben lenyeli, ami a négylábúak esetében mérgező is lehet. A célzott kutya fogkrémek az emésztőrendszerbe jutva is teljesen ártalmatlanok. A máj vagy a csirke ízesítés pedig már csak kellemes bónusz.