kisasztalok
Vásárlás

Különleges designú kisasztalok

Amikor vendégeink érkeznek, akiket kávéval kínálunk, nagyon jól jön egy asztalka, amelyikre szervírozhatjuk a forró feketét. Ez könnyen lehetséges, ha a kisasztalok egyik, berendezéshez illő példánya áll a rendelkezésünkre. Dohányzóasztalok és design darabok szintén vehetőek ma már az interneten is, például a butorcity.hu webáruház termékpalettájáról.

Rendkívül elegánsak az üveglapos kisasztalok, amelyeket falábakkal láttak el a gyártók. A legtöbbjük laminált bútorlap, tehát a tartósságukkal sincs gond. Számtalan színben és kialakításban kaphatóak ezek a termékek a webshopban, a gazdag paletta láttán valószínűleg nem lesz könnyű választani.

Minden ízlésnek megfelelnek, így biztosan Ön is megtalálja az itt felsorakoztatott kisasztalok között azt a típust, amelyik a leginkább passzol a már meglévő berendezéshez, valamint a ház stílusához. Több asztalka vásárolható akciós áron, ami jelentős kedvezményt jelent. Ezek a kisasztalok is magas minőséget képviselnek, illetve design tekintetében is kiemelkedőek.