Webáruház

A köves karikagyűrű méltó a küldetésére

Eljegyzési gyűrűk

Minden kapcsolatnak más volt a kezdete és eltérő élmények járultak hozzá a fejlődéséhez is. Éppen ezért, az eljegyzési gyűrűk különleges történeteket rejtenek, majd keltenek életre a hosszú évek folyamán. Ameddig a kapcsolat kezdetén és elején elfogadott ajándék bármilyen bizsu, addig az eljegyzés fontosságát nem lehet szimbolizálni bármivel.

Némileg elismert tény, hogy a különleges és tartós drágakövek hivatottak erre a szerepre, mégis mindenkinek személyesen kell eldöntenie, hogy mit választ. A White&Black ékszerüzletben igazán széles választékban találhatóak meg az eljegyzési gyűrűk, a különleges gyémánt gyűrű, ami nagyon kemény, hosszú idők által érlelt és habár színtelen, mégis a fénysugarak hatására ezernyi árnyalat villan fel.

Egyfajta mélységet is rejt magában, akár egy férfi és egy nő hűséges, kitartó szerelme. A lánykérés kiemelten fontos momentuma a kapcsolatnak, de az érzelmek a házasság során teljesednek be igazán. Az eljegyzési gyűrűk mellett, gondolni kell a sima vagy a köves karikagyűrű kiválasztásán is. Ennek keresésére általában együtt indulnak a párok. A legnépszerűbb a fehér vagy a klasszikus sárga aranyból készült darabok, vagy azok különleges kombinációja.

Aki ennél sokkal merészebbet és egyedi kivitelt szeretne, annak lehetősége van fekete gyémántot választani vagy körbe köves modelleket mintával, netán selyemfényű karikagyűrűt. Ezek mind megfelelnek a célnak, de a fő szempont mindig az, hogy kinek melyik tetszik leginkább. A köves karikagyűrű a hölgy vágya? Ha igen, akkor könnyű a választás, ha nem egyértelmű, akkor keresni kell tovább, ameddig rátalálnak az igazira.

Sokaknak megadatik, hogy rátaláljanak a szerelemre első látásra, van azonban, akinek több idő kell a komolyabb érzelmek kibontakoztatásához. Ez hasonlóan működhet a köves karikagyűrű esetében is. A gyönyörű alkotások láttán nem lenne meglepő, hogy valaki első pillantásra rátalál az ideálisra. Elképzelhető, hogy a köves karikagyűrű is a legtöbb esetben így válik a házasság örök jelképévé.