Utazás

Fergeteges borvacsorák és kirándulási lehetőségek Noszvajon!

Noszvaj – barlanglakások

Noszvaj különleges földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően, az idelátogatók nagyon változatos programokon vehetnek részt. Hiszen a magasság kedvelői mászhatnak hegyet, akik a síkterületen érzik jól magukat, azokra egyedi szépségű völgyek és rétek várnak, továbbá tavakban és barlanglakásokban is lehet gyönyörködni.

Noszvaj és környéke számos más lehetőséget rejt, akár egy egész hétvégére is (szállások bővebben itt). A város lakói és vezetői együttes erővel szervezik a színesebbnél színesebb rendezvényeket, amelyeket mindig az évszakoknak megfelelően alakítanak ki.

Ezeken az alkalmakon a természet szeretete, illetve a család két nagyon fontos motívum, így kisgyermekekkel és nagycsaládostól is érdemes ezt az egyedülálló élményt megtapasztalni. Szinte minden időszakban van valamilyen jellegzetes esemény, vagyis bármikor látogatnak el ide, garantáltan nem fognak unatkozni! A borvacsorákon, valamint pincelátogatáson egész évben részt lehet venni, így csupán ezekért nem kell a kiruccanás időpontját megkötni.

A kastélyépítés miniatűr remekeként emlegetett De la Motte kastély is rendelkezik téli nyitva tartás programmal, de hamarosan már a főszezon feltételei mellett lehet látogatni. Akár spontán ötlettől vezérelve is el lehet jönni az Egertől 10 kilométerre található Noszvaj településére. A helyiek mindig szívélyesen várják a turistákat, belföldről és külföldről egyaránt. Bárki is térjen be hozzájuk, abban fognak járni, hogy a lehető legszebb élményekkel térjenek majd haza.

Ajánlott több napra tervezni, hiszen az itteni látnivalók egyikét sem érdemes időhiány miatt kihagyni. Ha sikerül az egész család összehangolja a programját és legalább 4-5 napot rá tudnak szánni Noszvaj szépségeinek felfedezésére, akkor lehet igazán teljes élményben része mindenkinek. Hiszen a természet, a gasztronómia, a borok és a nevezetességek együtt tudják megmutatni, illetve bemutatni teljes valójában ezt a különleges helyet. Foglaljanak szállást a www.szallaskeres.hu weboldalon és fedezzék fel Magyarország eme gyöngyszemét!