hátsó ülésvédő huzat
Webáruház

Könnyen tisztítható hátsó ülésvédő huzat kutyáknak

A kutyák sok helyen családtagnak számítanak. Nélkülük nem teljes a kirándulás, ezért valamilyen módon meg kell oldani az utaztatásukat. Az autó tökéletes eszköz erre, viszont érhető módon szeretnénk megőrizni az ülések tisztaságát. A hátsó ülésvédő huzat kutyáknak lett tervezve.

Így nem kell attól tartanuk, hogy véletlenül kirágja vagy kiszakítja a karmaival az utazás során. A kutyaszőr kitakarítása az autóból valóságos rémálom.

Ez a feladat viszont kevésbé számít megterhelőnek, amennyiben használunk hátsó ülésvédő huzatot kutyáknak. A kialakítása kényelmes és nem utolsósorban univerzális. A legtöbb autóban gond nélkül alkalmazható. Választhatunk biztonsági övvel ellátott modelleket is. A hátsó ülésvédő huzat kutyáknak könnyen tisztítható anyagból készül.

Jól bírja a mosást, akárcsak a kutyusok által felállított kihívásokat egy hosszú út alkalmával. Kevesebb bosszankodás és kényelmesebb az utazás az eb és a gazdija szempontjából egyaránt. A hátsó ülésvédő huzat kutyáknak és a csomagtartó takaró többféle színben rendelhető meg.