Bútortaxi
Szolgáltatás

Bútortaxi a kényelem érdekében

A megbízhatóság és szakértelem egyes munkaterületeken kifejezetten fontos, hiszen az ügyfelek csakis akkor választják az adott céget, ha ezeknek maradéktalanul eleget tudnak tenni. A bútortaxi a fővárosban, de tulajdonképpen Magyarország egész területén elérhető.

Természetesen az árak a távolság függvényében változnak. A Tutiteher vállalkozás a pesti oldalon fixen 10 000 Forintért vállal munkát, ugyanakkor Pestről Budára ez az összeg 2 000 Forinttal növekszik. Ezek az árak csupán a jármű és a sofőr költségeit foglalják magukba és egyetlen darabra vonatkoznak, ha komplett sorszekrényről van szó, akkor az összeg változik. A bútortaxi vezetője a platóról segít le, illetve felpakolni. Természetesen, ha Önnek egyéb igényei is vannak, akkor azokról telefonon egyeztethet.

Az elérhetőségek a tutiteher.hu weboldalon találhatóak, továbbá itt olyan kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők, amelyek költözés során felmerülhetnek. Az említett bútortaxi megbízható és gyors megoldást kínál mindenkinek, aki valamilyen berendezést szeretne átköltöztetni új helyre.