Szakszerű idősgondozás
Szolgáltatás

Kiemelkedő minőségű idősgondozás az Olajág Otthonokban

Mindenki arra vágyik, hogy a nyugdíjas éveit biztonságban, nyugalomban, önállóságát megőrizve, a közösség aktív tagjaként tudja eltölteni. Az idősgondozás az Olajág Otthonokban elhivatott szakemberekkel, akadálymentesített környezetben folyik.

Gondozási szolgáltatásaikat az idősek életkorához, egészségi állapotához illesztve alakították ki. Teljes közműellátással rendelkező lakószobákat, önálló lakrészeket biztosítanak, amelyek nővérhívóval felszerelt telefonkészülékkel és füstérzékelővel rendelkeznek.

A szolgáltatás részét képezi a lakrészek, illetve a közös használatú helyiségek takarítása, a gépészeti berendezések karbantartása. A lakók rendelkezésére áll egy rendszeres intézményi orvosi ellátás, valamint ingyenes alap gyógyszer és gyógyászati segédeszköz ellátást.

Szolgáltatásaik lehetővé teszik, hogy a legmagasabb szintű legyen az idősgondozás az Olajág Otthonokban. Személyes tanácsadóik teljes körű tájékoztatást tudnak adni az itt történő elhelyezéssel kapcsolatos lehetőségekről és ajánlatokról.