Kedvező árak, kiváló készülékek
Webáruház

A Xiaomi árak felveszik a versenyt a nagyokkal

2011 egy új márkának a megjelenési éve lett. Az addig ismeretlen Xiaomi ár, minőség és kapacitás kategóriájában is felhívta magára a felhasználók, de a konkurencia figyelmét egyaránt.

A kínai arculat olyat alkotott, amire addig még nem volt példa. Mialatt a csúcskategóriás telefonok egyre drágább készülékekkel árasztották el a piacot, addig az új márka drasztikusan olcsó készülékeket kínált, amelyek minőségben és tudásban mégis felértek a nagyokig.

A Távol-Keleten sikert arató márka 2014-ben berobbant a köztudatba, azóta pedig a világ legjobbjaival versenyzik fülhallgatókkal, okosórákkal, takarító robotokkal, elektromos rollerekkel és még sok más innovatív újdonsággal. Legerősebb pontjuk mégis a felhasználókhoz való viszonyán alapul.

A hagyományos márkákkal ellentétben, a Xiaomi minden tekintetben ad a felhasználói véleményére. A közösségi oldalon nemcsak panaszokat fogad, hanem egyéb ötletekre is nyitott, amivel ha sok ember egyetért, akkor meg is valósítják. Ha mellétesszük a Xiaomi árát is, akkor megvan a nyertes.