Szolgáltatás

Kényelemmel ellátott macska szállító

Macska szállító

A házi kedvencekre minden téren szokás ügyelni. Biztosítani kell nekik a megfelelő táplálékot, a körülményeket, illetve a szállításkor sem a karjában viszi a gazdi a kisállatot. Legyen szó utazásról vagy csak az állatorvos meglátogatásáról, a macska szállító hasznosnak bizonyul ezekben az esetekben. Egyszerűen nem szabad ketrec nélkül közlekedni a cicákkal az utcán, hiszen könnyen megijedhetnek bármilyen zajtól vagy mozdulattól.

Arról nem is beszélve, hogy a házi kedvenc könnyen elszökhet, ezzel kárt tehet magában és a gazdinak is fejfájást okoz. Akár tömegközlekedéssel, akár saját autóval vinné, célszerű a macska szállító alkalmazása, hogy a szerkezetnek a 4 fala körbevegye az állatot és biztonságot nyújtson neki.

Természetesen mindeközben a ketrecen kikukucskálhat és megfigyelheti a körülötte lévő dolgokat. Mindezt a biztonságos és a csendes helyről, ahol nem érheti bántódás. Ezáltal elkerülheti a cicák sokkos állapotba kerülését, hiszen a macska szállítóban semmi külső negatív inger nem érheti őket. Amikor a méretet kell kiválassza, gondoljon a cica kényelmére!

Tudjon benne jókat aludni, de egyben szükség esetén megfordulni is. A lustább macskáknak nem feltétlenül kell nagyobb méretet venni, de a játékos és mozgékony cirmosoknak igen. Valamint arra is gondoljon, hogy a macska szállítót időnként szükséges kitakarítani, ezért célszerű, ha egyszerűen kezelhető. Néhány darabban kialakítottak egy kis részt a víznek és az élelemnek, ezért a komfortérzete a macskának maximális. Ezeket a termékeket kedvezményesen szerezheti meg a Barzoo honlapjáról.