Webáruház

Most kedvező árban a zuhanyszűrő

Zuhanyszűrő

Életünk minden összetevője fontos. Persze erre sokan legyintenek, hogy a nagyanyáink és nagyapáink semmire sem vigyáztak. Aki egy kicsit utánagondol, gyorsan rájöhet, hogy az ő idejükben, noha sok problémájuk volt, a környezetszennyezésre nem kellett figyelniük.

Sem a földet, sem a vizeket nem veszélyeztette oly mértékben a vegyszerek használata, mint napjainkban. De nem csak az ivásra használt víz, hanem a zuhanyzásra használt is ugyanaz a klórozott. Ennek a semlegesítésében segít a zuhanyszűrő, ami kiszűri elsősorban a klórt, de egyéb más anyagokat is. Az első dolog, amit észrevehetünk a zuhanyszűrő használata során, hogy sem a bőr, sem a haj nem szárad ki oly mértékben, mint a kemény és klóros víz esetében.

Nem véletlen, hogy régen az esővizet használták hajmosásra. Nem csak a spórolás miatt, hanem azért, mert ez a leglágyabb természetes víz. A klór a bőrnek sem tesz jót, hiszen kiszárítja azt. Akinek érzékeny a bőre, illetve a kisgyermekek számára mindenképp ajánlott a zuhanyszűrő használata.

Arról nem is beszélve, hogy a bőr a legnagyobb légző felület a testünkön, és az immunrendszer munkájában is részt vesz. Ha szeretnénk jó egészségben tartani, a zuhanyszűrő használata segít ebben. Amennyiben valaki vásárolni szeretne, érdemes kihasználni a csapra szerelhető víztisztítóval együtt felhasználható árkedvezményt és egy csomagban megvenni mindkét tisztítót. így a testünk kívül-belül megfelelő vízhez jut. Ez nagy segítség számára, hiszen a zuhanyszűrő és a víztisztító együttesen a testünk külső és belső működését segíti.