Vásárlás

A chia mag vásárlás otthonról is megoldható

Chia mag vásárlás

Az utóbbi években egyre többet hallunk a chia mag jótékony hatásáról és gyakran emlegetik ezt szuper élelmiszerként is. Valóban igen gazdag értékes tápanyagokban, így Omega-3 és Omega-6 zsírszavakban is, amelyekre az idegrendszernek nagy szüksége van.

Napjainkban a chia mag vásárlás egyáltalán nem jelenthet gondot, hiszen megtalálható a nagyobb áruházak polcain, a bio és reform élelmiszereket forgalmazó szaküzletekben és az interneten is.

Bár nálunk csak az elmúlt években vált ismertté ez a termék, de valójában már több mint 3 évezredes múltra tekint vissza. Már az aztékok is ismerték a jótékony hatását és előszeretettel fogyasztották. Az azték zsályaként is ismert növény magja igen gazdag rostanyagokban, ugyanakkor kalóriatartalma elhanyagolható.

Így ideális táplálék a diétázók, fogyókúrázók számára. Telitettséget biztosít, így csillapítja az étvágyat. A chia mag vásárlás fellendülőben van. Egyre többen szeretnék kipróbálni és akik egyszer megkóstolják, azok nem akarnak lemondani róla. Szinte bármilyen ételhez hozzáadható.