karika fülbevaló
Vásárlás

Karika fülbevaló strasszokkal ékesítve

Az ékszerek a hölgyek kedvencei, amelyeket már születésüktől kezdve viselnek. Gondoljunk csak arra, hogy a párnapos baba fülét már arany fülbevaló díszíti. Az évek során azonban előkerülnek a különböző csecsebecsék is, a karika fülbevaló például igen kedvelt bizsu, ráadásul számtalan kialakításban kapható.

Ezek a modellek kényelmes, könnyű viseletet biztosítanak, szinte észre sem lehet venni a fülcimpán. Általában üreges kialakítású darabok és a csekély súlyuk miatt, viszonylag olcsón vásárolhatóak ezüst és arany példányok. Azoknak, akik gyakran szeretik cserélgetni, ajánlottak a nem nemesfémből készített darabok, amiket igazán kedvező áron szerezhetnek be. Az ekszerem.hu webshop termékpalettáján rengeteg karika fülbevaló található meg, a gazdag felhozatalból nem lesz könnyű választani.

Kisebb-nagyobb méretű ékszerek vannak itt, gyöngyökkel, strasszkövekkel díszítve, amelyek megállják a helyüket a fontos eseményeken is, nem csupán a hétköznapokban. Keresse fel Ön is a boltot és válogasson a karika fülbevaló fazonok között!