fogpótlás Budapest
Szolgáltatás

Fogpótlás Budapest: a kerámia leplezésű fémkorona szóba sem jöhet

A fogászatban alkalmazott hidaknak és koronáknak minden esetben erős alapokkal kell rendelkezniük annak érdekében, hogy kibírják a mindennapi használattal járó intenzív terhelést. Tökéletes végeredménnyel zárul a fogpótlás Budapest városában, ha egy olyan szakavatott csapat mellett dönt a páciens, amelyik ezzel tisztában van és szem előtt tartja a készítési és felhelyezési procedúra minden egyes mozzanatánál.

Csakis a cirkonkorona jöhet szóba, hiszen ezzel lesz a fogpótlás Budapest településén olyan, amire évtizedekig számíthat az ember. Ennek a megoldásnak a megjelenése előtt a kerámia leplezésű fémkorona volt az egyetlen választás, ami bizony nem volt minden téren kielégítő.

Az ilyen porcelánvázas korona egyik nagy negatívuma, hogy csakis a frontfogak esetén volt használható és a hidak építéséhez egyáltalán nem vált be. Ennek oka, hogy az alapok nem bírnák el a rágással járó extrém terhelést. Nem csoda, hogy ezek helyett egy sokkal jobb megoldásra volt szükség. Az esztétikus külsőt és tartósságot nyújtó fogpótlás Budapest városában ma már egyet jelent a cirkónium-oxidból készült koronákkal és hidakkal.