jáde köves bőrápoló
Szépségápolás

Jáde roller arcra: a bőrfiatalító masszázs?

A fiatalos kinézet nagyon sok mindenkinek fontos. Gyakran az a sztereotípia, hogy csak a hölgyek igyekeznek minél ragyogóbban megjelenni, de ezt a törekvésüket lassan elbitorolják a férfiak azon képviselői, akik kimondottan adnak a megjelenésükre és még a tükör előtt is legalább annyi idő eltöltenek, mint a gyengébbik nem képviselői. Az egészség és a lendületesség megőrzése csakis odaadással és figyelemmel valósulhat meg.

A jáde köves bőrápoló eszközök többek között “csökkenthetik a finom ráncokat, minimalizálják a megnövekedett pórusokat, és ösztönzik a kollagén termelést” (forrás: szepsegcenter.hu). Ez a modern korban viszonylag új technológia, viszont a kínai népgyógyászatban rendkívül régóta alkalmazott megoldás új lehetőségeket teremt, amiket érdemes kipróbálni. A jáde köves roller viszonylag egyszerű szerkezet, ami egy nagyobb és kisebb hengerből épül fel. Ezekkel elérhető, hogy az arc körüli energiák serkentésre kerüljenek.

Mielőtt még nagyon elmennénk a spiritualitás irányába, tudni kell, hogy nyomon követhető tudományos szempontból is a működése, hiszen az egyedi masszázs révén fokozódik a vérkeringés, valamint a nyirokrendszer működése, ezzel serkentve a regenerációt, továbbá a méreganyagok eltávolítását. Érdemes figyelni az apró mozdulatokra és csakis meghatározott irányba mozgatni a rollert. Erről nagyon részletes leírás és tematikus raj is van az oldalunkon.

A különböző arcápoló tonikok, szérumok és krémek jobban kifejtik a hatásukat, ha lágyan bedolgozásra kerülnek. A jáde köves bőrápoló eredményeit gyorsan érezhető, ami további lendületet ad az alkalmazásához. Minden használat előtt elengedhetetlen az eszközt és az arcot megtisztítani. Amennyiben a feszültség ellen van bevetve, akkor felmelegítve a rollert, nyugtató hatást vált ki, míg lehűtve a pórusok összehúzódását segíti elő. Megéri este és reggel egyaránt bevetni, ugyanis az ébredést követően nagyon élénkítő tud lenni a szervezetre. Az arc megfiatalodik a jáde roller segítségével és visszanyeri a ragyogását, egészséges kisugárzását.