gumiszalag
Vásárlás

Fokozza a terhelést gumiszalaggal!

A többfunkciós sporteszközök a test különböző részeinek erősítésére szolgálnak. A gumiszalag alkalmas mindazoknak a hétköznapi felhasználóknak, akik aktív életmódot folytatnak, valamint a hivatásos sportolóknak is. A használata funkcionális edzéshez vagy rehabilitációhoz egyaránt javasolt. A latex kiegészítő lehetővé teszi, hogy rengeteg gyakorlatot hajtsunk végre, amelyekkel formában tarthatjuk magunkat, formálhatjuk az izomtömegünket, növelhetjük és fejleszthetjük az erőnket és az állóképességünket. A gumiszalaggal még az egyszerű guggolásokat is megnehezíthetjük, hogy azok ugyanolyan hatékonyak legyenek, mint az edzőteremben végzett gyakorlatok.

A kellék nagyon kompakt és még a zsebben is könnyen elfér, így bármikor kéznél tarthatjuk az edzés megkezdéséhez. Az interneten hatalmas számú gumiszalaggal végezhető gyakorlat van, amelyek közül nem nehéz kiválasztani a számunkra leghatékonyabb és legmegfelelőbb mozgásformát. A súlyokkal ellentétben, optimális edzést biztosít az izmoknak, minimális megterheléssel. Minden sérülést a származásától függetlenül, meg kell védeni a szennyeződéstől, portól, súrlódástól és egyéb külső hatástól. Az időben történő kezelés és a megfelelő kötszerek hiánya másodlagos fertőzés kialakulásával jár. Különösen igaz ez a nyílt sebekre. Az orvostechnikai eszközök gyártói a sebtapasz változatok széles választékával látják el a vásárlókat. Ezek többnyire hipoallergén és baktériumölő termékek. A klasszikus sebtapasz egy ragasztós szélű csík, aminek közepén antiszeptikus bevonattal ellátott gézpárna található.

A céltól függően ez a bevonat ezüstionokat, fájdalomcsillapítókat vagy gyógynövények kivonatát is tartalmazhat. A sebekre használt hipoallergén tapasz gézének területét olyan vegyületekkel impregnálják, amelyek megakadályozzák az irritáció és a bőrkiütések megjelenését. Ezáltal alkalmas a különösen érzékeny bőrre, illetve a gyakori allergiás reakciókkal küzdőknek. A sebtapaszra szükség van műtét után, a sebek széleinek rögzítése, az égési sérülések kezelésére, de tyúkszem és bőrkeményedés esetén is hasznos.