Webáruház

Hűtőmágnes jól feliratozható

Hűtőmágnes nyomtatásra készen
Hűtőmágnes nyomtatásra készen

Egy viszonylag új céges ajándék a hűtőre helyezhető mágnes. Ez a több okból is praktikusnak számító ajándék, de még mindig nem előzte meg, a már unalmasnak gondolt golyóstollat, ám egyre jobb helyezést ér el. Ugyanis a hűtőmágnes nagyszerű nyomtatási felület.

Rányomtatható egy szépen és ötletesen megtervezett logó illetve a cég tevékenységére vonatkozó jelmondat. Mivel a hűtőt többször kinyitja naponta a legtöbb ember, így a megajándékozott is, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy mi kerül rá.

A különféle formák és színek adottak, a szöveg és az esetleges rajz az, ami megrendelőnként változik. A hűtőmágnes azért is hálás ajándékdarab, mivel egész évben adható, nem kell a szezonjára várni, de egy nagyobb ajándékcsomagba is elhelyezhető.

A választható hűtőmágnes mintákat weboldalunkon tekintheti meg és választhatja ki. Az ünnepi időszakra ünnepi mintákkal ellátott mágnesek is készülnek, amelyeket ajándékcsomagba helyezhetünk vagy egyenként adhatunk ügyfeleinknek, attól függően, hogy a cég mivel foglalkozik és milyen ügyfelei vannak.